Er zit méér in je bedrijf

Een bedrijf roeit met de riemen die het heeft…

viaconcept-brengt-je-verder1-551x3611Dit kan ervoor zorgen dat het teveel inspanning kost om vooruit te komen. Misschien wordt zelfs helemaal geen vooruitgang geboekt. Viaconcept verbeeldt dit met een Escherachtige illustratie van een man op een trap. De man lijkt omhoog te gaan, maar gaat dit niet. Ondanks alle inspanningen.

Als de oude strategie niet meer werkt dan is het tijd voor wat nieuws.

Er zit meer in je bedrijf. Viaconcept geeft je graag een frisse start met een andere kijk op je bedrijf of product. Om het nieuwe concept kracht bij te zetten, krijgt je van ons nieuwe slagvaardige middelen als websites, sociale media, folders, gevelontwerp, huisstijl, advertenties of banners, etc. Maar ook voor productontwikkeling kun je bij ons terecht. We bedenken een concept dat aanleiding geeft voor de ideeënvorming en de styling van een product. Voorbeelden hiervan zijn de Sturiër 620 CS, de Waarschepen 700 LD en 1010 LD.

Ook de omschrijving van een product kan ook aan de orde komen. Hoe men tegen een product aankijkt is sterk afhankelijk van de omschrijving ervan. Er blijkt vaak meer in een product te zitten dan in eerste instantie werd gedacht. Voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de matras van Matrair.

Tot slot noemen we het samenstellen van een bedrijfsfilosofie. De bedrijfsfilosofie wordt gespiegeld aan nieuwe markten en volledig uitgeschreven om hierop aan te sluiten. Want bedrijven doet het liefst zaken met bedrijven die bij ze passen.

Wil je eens vrijblijvend sparren over groei, of ben je benieuwd hoe Viaconcept er tegen aan kijkt? Bel gerust eens met Rik Huisman, 050 3129095 of stuur hem een mail,
rik@viaconcept.nl. Hij is je graag van dienst en doet dit in eerste instantie vrijblijvend!