Diensten

Een website biedt andere mogelijkheden dan Social Media of een folder

Bij Viaconcept gaat het om het bereiken van effect. Wij willen de ideale middelen kunnen inzetten en bieden daarom een veelzijdig dienstenaanbod. We zijn zeer praktisch ingesteld en door vooraf een uitgekiend concept te maken, worden onze websites en webwinkels, huisstijlen, beursmateriaal en buitenreclames aansprekend en effectief. Het gaat ons – net als jou – uiteindelijk om het effect, jouw opbrengsten.

Concepten

Viaconcept versterkt de identiteit, kracht en (sales)mogelijkheden van bedrijven. Viaconcept is vooral sterk in het creatief bedenken van nieuwe mogelijkheden en ideeën. Tientallen bedrijven weten zich met onze hulp onderscheidend te presenteren.
bekijk voorbeelden

Blauwdruk

De concepten en nieuwe ideeën van Viaconcept kunnen beginnen bij de basis, het product. Een heldere kijk op de vraag vanuit de markt resulteert in innovatieve ontwerpen, waarbij wensen van de klant centraal staan en opnieuw worden gedefinieerd.
bekijk voorbeelden

Identiteit

De wereld verandert snel. Om als bedrijf dezelfde positie te houden, moet een bedrijf daarom net zo snel mee veranderen. Dat betekent niet alleen dat je je producten en werkwijze steeds moet vernieuwen. Het betekent ook dat de identiteit van je bedrijf daar op aan moet sluiten. Viaconcept kan het concept en de huisstijl van je bedrijf aanpassen aan de huidige eisen.
bekijk voorbeelden

Print en printmedia

Viaconcept heeft een enorme verschuiving in de markt meegemaakt. Waar tien jaar geleden kranten en tijdschriften veel gebruikt werden, gaan tegenwoordig de budgetten vooral naar internet en adwords en banners. Opvallen op internet wordt daarmee steeds lastiger, terwijl opvallen in kranten en tijdschriften steeds makkelijker wordt. Wij gebruiken daarom beide, afhankelijk van de situatie.
bekijk voorbeelden

Smart internet

Steve Jobs voorspelde het al – internet wordt steeds meer mobiel. De mobiele telefoon – de Smartphone – wordt de personenwagen, de PC de vrachtwagen. Viaconcept speelt hier op in door websites aan te bieden die geschikt zijn voor zowel de pc als de Smartphone. Geen dubbele kosten, één CMS, één website om te promoten. Dit doen we door de website deels geschikt te maken voor de Smartphone, of door de website responsive te bouwen. Onze eigen website is hier een voorbeeld van.
bekijk voorbeelden

Social media

Social Media nemen bij Viaconcept een bijzondere plaats in. Voor ons is het geen website op Facebook, maar een manier om klanten te binden en producten te testen en promoten. In onze websites neemt het daarom een belangrijke plaats in. Soms alleen om aanbevelingen en “likers” te genereren, maar ook als een belangrijk onderdeel van de website. Het is dan een voordelige manier om een product of dienst te promoten. Daarnaast bouwen we ook Social Media internet toepassingen voor verenigingen.
bekijk voorbeelden